Img 20151120 102216 2
Img 20151120 103325
Img 20151113 091806

Samen als school, als kind uniek!

Algemene informatie:

De Elzenhoek is al 38 jaar een gezellige, moderne, katholieke basisschool in de wijk De Leyens. Hier kunnen kinderen zelfstandig en in samenwerking met elkaar leren en ontspannen. De kinderen groeien net als de bomen om de school, hun wortels stevig in de grond en met steun van elkaar. Gezamenlijkheid en zinvolheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons motto is: “Samen als school, als kind uniek”.

Wilt u meer informatie over onze school of eens een bezoek brengen? Neemt u dan contact met ons op. Het telefoonnummer van de school is 079-3316321.

U bent van harte welkom!

Laatste Nieuws:

WISKIDS in het CKC
De groepen 5 t/m 8 zijn afgelopen weken naar het CKC ge-weest. De kinderen konden daar de uitdaging aangaan allerlei opdrachten uit te voeren en puzzels op te lossen. Alle hadden met inzicht, logica en oplossingsvaardigheden te maken. Er waren opdrachten bij die uitdaagden om puzzelstukken te ordenen of figuren te leggen; of die 'WIS'-kundige oplossingen vergden. Ook digitaal en elektronisch werd het inzicht en de vaardigheid van de kinderen gevraagd. Zo zijn ze met hun handen en met hun brein bezig geweest, een vol uur lang. De vriendelijke begeleiding in het CKC stimuleerde de kinderen niet op te geven als het lastig bleek! Elke groep die er geweest is, kwam terug met enthousiaste reacties.