20151125 093407 resized 2
Img 20151120 102216 2
Img 20151113 091806

Agenda

Samen als school, als kind uniek!

Algemene informatie:

De Elzenhoek is al 38 jaar een gezellige, moderne, katholieke basisschool in de wijk De Leyens. Hier kunnen kinderen zelfstandig en in samenwerking met elkaar leren en ontspannen. De kinderen groeien net als de bomen om de school, hun wortels stevig in de grond en met steun van elkaar. Gezamenlijkheid en zinvolheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Ons motto is: “Samen als school, als kind uniek”.

Wilt u meer informatie over onze school of eens een bezoek brengen? Neemt u dan contact met ons op. Het telefoonnummer van de school is 079-3316321.

U bent van harte welkom!

Laatste Nieuws:

Schoolvoetbaltoernooi 2017:

De kleuters in het sprookjesbos De afgelopen tijd zijn we met groepen 1-2A en 1-2B druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de kleutervoorstelling: Sprookjesboom, de verjaardag van Assepoester. De kinderen hebben scenes gerepeteerd, teksten geleerd, dansjes geoefend en liedjes gezongen. Vandaag was het dan eindelijk zover; een zaal vol papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Heel spannend en leuk tegelijk! De voorstellingen waren een geweldig succes! We hebben met z’n allen heel erg genoten. Wat hebben de kinderen het fantastisch gedaan. Wij zijn ontzettend trots op de kinderen en heel blij met de voorstellingen die we neergezet hebben. De aula heeft deze week een opknapbeurt gehad; het toneel is vanaf nu voorzien van een heuse toneelvloer. Een prachtig resultaat. Bedankt! Zonder hulp van Greg&Baud & Warmwatertheater, behulpzame moeders en handige vaders was het niet zo’n groot succes geworden. We willen jullie graag bedanken voor jullie inzet!