Aanmelden

Basisschool De Elzenhoek

U en uw kind zijn van harte welkom!

Wat leuk dat u enthousiast bent over onze basisschool. Het aanmelden van uw kind(eren) kan het hele jaar. Hieronder leest u meer informatie.

Eerst kennismaken?

Wij verwelkomen u graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op de Elzenhoek. Want hoeveel u ook leest over ons, op deze website of in de schoolgids, het reilen en zeilen op school ervaart u veel beter als u er rondloopt. Stel gerust al uw vragen. Dan laten wij jullie zien hoe wij met elkaar omgaan en hoe de kinderen op de Elzenhoek spelen, leren en opgroeien. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 079 - 331 63 21.

Aanmelden en starten op de Elzenhoek

Een nieuwe leerling aanmelden kan via het inschrijfformulier wat u van ons ontvangt na het kennismakingsgesprek. We houden u in de periode tussen de aanmelding en start alvast graag op de hoogte van onze school via onze Facebook en Instagram pagina. U wordt als ouder ongeveer 5 weken voor de vierde verjaardag van uw zoon of dochter gebeld door de toekomstige leerkracht om onder andere de wenmomenten te bespreken.

Op dit moment zitten onze groep 1/2, 4, 5, 6, 7 en 8 vol. Ook voor geboortejaar 2019, 2020 & 2021 hebben wij helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

Heeft u interesse in onze school en wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dan kunt u onderstaand formulier invullen.