Ons team

Op de Elzenhoek werkt een enthousiast en kundig team.
 

Lianne Leukfeldt - van Hermelen
Lianne Leukfeldt - van Hermelen
Directeur
Mijn naam is Lianne Leukfeldt – van Hermelen. Na verschillende functies binnen het (speciaal) basisonderwijs ben ik sinds 1 april 2020 directeur van de Elzenhoek. 
Met veel plezier streef ik elke dag naar GROEI. Groei van de leerlingen, maar ook van alle medewerkers. Samen bouwen aan een prachtige school en steeds een beetje beter worden, dat geeft veel voldoening. Contact met elkaar maken is daarbij het sleutelwoord, want door samenwerken komen we verder!
Met mijn gezin woon ik in Zoetermeer en onze dochter zit ook op een Unicoz-school. 
We houden van geocachen en wandelen in de natuur en zijn dan ook vaak in het bos te vinden! Ik houd van planten en stekjes, dat is ook wel te zien in de school; overal staan inmiddels stekjes te groeien tot mooie planten.
Jeannette Kastelijn
Jeannette Kastelijn
Leerkracht en onderbouwcoördinator
Al een tijd werk ik, Jeannette Kastelijn, in het basisonderwijs en heb ik verschillende functies gehad. Nu sta ik weer voor groep 1/2, wat ik met veel plezier doe. Ik geniet van de kinderen als ze, al spelend, onderzoeken en leren. Hun eerlijkheid en ongedwongenheid maakt iedere dag anders! 
Als ik vrij ben, wandel ik graag aan zee samen met de hond, lees of schilder ik en geniet ik van gezellig samenzijn met man en onze drie volwassen kinderen en aanhang of vrienden!
Ellis Vooren Eland
Ellis Vooren Eland
Leerkracht
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ellis Vooren Eland. Ik ben werkzaam als leerkracht op de Elzenhoek. Ik ben 40 jaar en heb ruim 19 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ik ben zowel werkzaam in het regulier als in het Sbo (speciaal basisonderwijs) geweest.
Dit is mijn derde schooljaar op de Elzenhoek. Dit jaar ben ik na twee bovenbouw jaren, leerkracht van groep 1-2 A. Ik vind het belangrijk de kinderen een veilige en rijke leeromgeving te bieden, dit zorgt ervoor dat kinderen zich kunnen ontwikkelen. Ik ben leerkracht in hart en nieren en vind dit nog altijd de mooiste baan die er bestaat.
Mijn man en ik wonen samen met onze drie kinderen, 2 jongens en een meisje, in Zoetermeer. Wanneer wij vrij zijn gaan we graag naar ons vakantiehuisje in Laag Soeren om te zwemmen, fietsen, wandelen en vooral genieten.
Met vriendelijke groet, Ellis Vooren Eland
Heleen Muizer
Heleen Muizer
Leerkracht
Dea den Braber
Dea den Braber
Leerkracht
Caroline Albers
Caroline Albers
Leerkacht en Intern begeleider
Mijn naam is Caroline Albers. Sinds 1 mei 2020 werk ik op De Elzenhoek. Voor mij een leuke nieuwe uitdaging, na lang op dezelfde school gewerkt te hebben. Sinds 2007 werk ik in het onderwijs. Ik heb op verschillende scholen gewerkt, vooral een lange periode op de Paulusschool in Zoetermeer. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende jaargroepen gedraaid. Naast mijn werk heb ik ook diverse opleidingen gedaan. Zo ben ik bevoegd gymleerkracht geworden en heb ik de Master Special Educational Needs gedaan. Met deze laatste opleiding heb ik me extra verdiept in het vakgebied rekenen, waardoor ik mezelf rekenspecialist mag noemen.

Naast m’n werk lees ik graag en maak ik graag muziek (zingen, piano en gitaar spelen). Ook vind ik het leuk om te knutselen en zelf kleding voor te maken. Het allerliefste ga ik lekker naar buiten om samen met mijn gezin te wandelen of te fietsen en te genieten van de natuur, waar we van alles zien groeien en bloeien!
 

Eveline van Weij-Boon
Eveline van Weij-Boon
Leerkracht
Ik ben 35 jaar en werk nu zo’n 13 jaar met veel plezier in het onderwijs. Sinds de geboorte van ons zoontje Sven 2 jaar geleden ben ik parttime gaan werken. Deze combinatie  bevalt heel goed. Afgelopen jaar zijn wij verhuisd naar ons nieuwbouwhuis in Pijnacker. 
Ik heb vooral midden- en bovenbouw lesgegeven. Ik vind het heerlijk om kinderen enthousiast te maken en ze te zien groeien. Samen doelen stellen, hieraan werken en daardoor betrokken zijn bij je eigen leerproces vind ik heel mooi.
Nicoline van Alphen
Nicoline van Alphen
Leerkracht
Ik ben Nicoline van Alphen. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Katholieke Pabo in Leiden. Mijn passie ligt vooral bij het jonge kind. Ik heb vooral veel ervaring met Kleuters. Nu sta ik met heel veel plezier voor groep 4 en dat is ook echt fantastisch leuk. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag doen. Ik vind het een uitdaging om samen met collega’s ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke en leerzame tijd op de basisschool hebben. Dat ieder kind mag groeien in wie hij/zij zelf is.
Naast mijn passie juf zijn, ben ik ook een trotse mama van onze 2 lieve meiden, Jyllian en Jazlynn. Samen met mijn partner Gregory en 2 meiden wonen we in Zoetermeer. Het gezin wordt compleet gemaakt door onze lieve hond JJ. Ik vind het heerlijk om te shoppen, uit eten te gaan met vriendinnen en op vakantie te gaan met mijn gezin. Ik wandel graag elke dag met mijn lieve hondje.
Marlin Sint Jago
Marlin Sint Jago
Leerkracht en bovenbouwcoördinator

Ik ben Marlin Sint Jago, 45 jaar en moeder van 2 tieners. Ik werk 20 jaar in het basisonderwijs als leerkracht. Mijn hart en passie ligt bij het werken met kinderen. Dit doe ik met veel plezier, gedrevenheid en met overtuiging.

In mijn vrije tijd maak ik regelmatig een uitstapje naar de bioscoop of restaurant, klus ik graag in huis, verzorg ik mijn planten met veel liefde, maar houd ik er ook van en om mooie gesprekken met mensen te voeren.
 

Sabrina Heijnen
Sabrina Heijnen
Leerkracht
Mijn naam is Sabrina Heijnen, 38 jaar en trotse mama van 2 kids. Ik ben ruim 12 jaar werkzaam bij Unicoz en heb op verschillende scholen gewerkt van kleutergroep tot groep 8. Werken in het onderwijs is het leukste wat er is en geeft nog elke dag energie! Naast leerkracht ben ik voor de Elzenhoek ook ICT coördinator.
Sabine Offringa
Sabine Offringa
Leerkracht en stagecoördinator
Ik ben juf Sabine en ben al ruim 16 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik werk vanuit mijn liefde voor het kind en het kind laten groeien, vooral door het samenwerkend leren. Ik vind het belangrijk dat een kind mag zijn wie hij/ zij is en ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. 
Ik ben zelf dol op dromenvangers maken en schilderen. Mijn gezin bestaat uit mijn twee kinderen, mijn man en mijn hond. Samen maken we graag wandelingen in het bos en op het strand.
Groetjes, Sabine
Renate Buteijn
Renate Buteijn
Leerkracht

Mijn naam is Renate Buteijn. Sinds 2007 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Voordat ik op De Elzenhoek kwam, werkte ik op een school voor speciaal onderwijs. Mijn passie ligt dan ook in de eerste plaats bij het welzijn van de kinderen, het contact met de kinderen en tussen kinderen onderling. Ik probeer de kinderen een veilige omgeving te bieden waarin ze optimaal kunnen groeien en zich voorbereiden op de maatschappij.
Lesgeven, het overdragen van kennis, vind ik ontzettend leuk. Elke dag hoop ik dat de kinderen naar huis gaan met het gevoel weer wat nieuws te hebben geleerd of een vaardigheid of strategie iets beter te beheersen. Samenwerken staat voor mij centraal. Samenwerken met mijn collega's, instanties en zeker ook met ouders. Samen brengen we de kinderen elke dag een stapje verder. 
Naast het werken op school, ben ik getrouwd en moeder van 2 dochters. De mooiste geluksmomenten heb ik als ik samen met mijn gezin ga buitenspelen, wandelen, geocachen of spelletjes spelen. Dansen, puzzelen en muziek luisteren zijn mijn persoonlijke hobby's. Ik ben ook gek op zingen. Het liefst op vol volume en als er niemand thuis is, voor ieders veiligheid.

Saskia van der Hoeven
Saskia van der Hoeven
Leerkracht
Mijn naam is Saskia van der Hoeven. Ik werk nu 5 jaar met veel plezier op De Elzenhoek. Als kind woonde ik in de wijk De Leyens en ben dan ook zelf een oud Elzenhoeker, daarom vind ik het extra bijzonder om op deze leuke school te mogen werken. Ik ben moeder van twee dochters, woon nog altijd in Zoetermeer en geniet van de kleine dingen in het leven.
Dat ik een onderdeel mag zijn van de ontwikkeling van de kinderen op school, zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk kom. Werken met kinderen is elke dag anders! Onderzoek wijst uit dat (getalenteerde) kinderen snel leren, maar soms vaardigheden missen om tot leren te komen. Ik vind het een uitdaging om ieder kind elke dag iets nieuws te mogen leren. Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd.
Sandra Vogelaar
Sandra Vogelaar
Administratief medewerker
Mijn naam is Sandra Vogelaar. Ik ben 52 jaar en getrouwd. Ik ben een trotse moeder van twee
kinderen in de leeftijd van 21 en 18 jaar. Sinds 1 mei 2020 ben ik iedere dinsdagochtend als
administratief medewerkster (financiële administratie) werkzaam op De Elzenhoek voor vier uur per
week.
Naast deze vier uur ben ik sinds december 2009 werkzaam als administratief medewerkster op de
Prins Florisschool. Op beide scholen heb ik het erg naar mijn zin.
Naast mijn leuke werkzaamheden houd ik erg van shoppen, koken, uit eten gaan en voor de balans te behouden van al dat heerlijke eten sport en wandel ik graag.
Maaike Sonneville
Maaike Sonneville
Gymleerkracht
Ik ben Maaike Sonneville, gymleerkracht op de Elzenhoek. Daarnaast werk ik als gymleerkracht op de Prins Florisschool en geef ik volleybaltraining aan kinderen bij volleybalvereniging Zovoc. Zelf volleybal ik ook graag! Ik ben getrouwd met Fred en heb twee kinderen, Noa (15) en Tom (13).

Naast deze medewerkers zijn er verschillende vrijwilligers en stagiaires in de school actief.