Ons team

Op de Elzenhoek werkt een enthousiast en kundig team.
 

Saskia van der Hoeven
Saskia van der Hoeven
Directeur
Mijn naam is Saskia van der Hoeven. Ik werk nu 5 jaar met veel plezier op De Elzenhoek. Als kind woonde ik in de wijk De Leyens en ben dan ook zelf een oud Elzenhoeker, daarom vind ik het extra bijzonder om op deze leuke school te mogen werken. Ik ben moeder van twee dochters, woon nog altijd in Zoetermeer en geniet van de kleine dingen in het leven.
Dat ik een onderdeel mag zijn van de ontwikkeling van de kinderen op school, zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk kom. Werken met kinderen is elke dag anders! Onderzoek wijst uit dat (getalenteerde) kinderen snel leren, maar soms vaardigheden missen om tot leren te komen. Ik vind het een uitdaging om ieder kind elke dag iets nieuws te mogen leren. Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd.
Caroline Albers
Caroline Albers
Intern Begeleider
Mijn naam is Caroline Albers en ik ben sinds 1 mei 2020 werkzaam op De Elzenhoek. In 2007 ben ik begonnen in het onderwijs. Naast mijn werk als leerkracht heb ik diverse opleidingen gedaan. Zo ben ik bevoegd gymleerkracht en heb ik de Master Special Educational Needs gedaan. Met deze laatste opleiding heb ik me extra verdiept in het vakgebied rekenen, waardoor ik rekenspecialist ben. Vanaf 2021 ben ik werkzaam als Intern Begeleider.

Naast m’n werk lees ik graag en maak ik graag muziek. Ook vind ik het leuk om te knutselen en zelf kleding te maken. Het allerliefste ga ik lekker naar buiten om samen met mijn gezin te wandelen of te fietsen en te genieten van de natuur, waar we van alles zien groeien en bloeien!
 

Ellis Vooren Eland
Ellis Vooren Eland
Leerkracht
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ellis Vooren Eland. Ik ben werkzaam als leerkracht op de Elzenhoek. Ik ben 40 jaar en heb ruim 19 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ik ben zowel werkzaam in het regulier als in het Sbo (speciaal basisonderwijs) geweest.
Dit is mijn derde schooljaar op de Elzenhoek. Dit jaar ben ik na twee bovenbouw jaren, leerkracht van groep 1-2 A. Ik vind het belangrijk de kinderen een veilige en rijke leeromgeving te bieden, dit zorgt ervoor dat kinderen zich kunnen ontwikkelen. Ik ben leerkracht in hart en nieren en vind dit nog altijd de mooiste baan die er bestaat.
Mijn man en ik wonen samen met onze drie kinderen, 2 jongens en een meisje, in Zoetermeer. Wanneer wij vrij zijn gaan we graag naar ons vakantiehuisje in Laag Soeren om te zwemmen, fietsen, wandelen en vooral genieten.
Met vriendelijke groet, Ellis Vooren Eland
Marlies Loogman
Marlies Loogman
Leerkracht en onderbouwcoördinator
Ik ben Marlies Loogman en met mijn lieve zoon Matthijs woonachtig in Zoetermeer. Ik heb jarenlange werkervaring in het basisonderwijs, in diverse groepen en op twee scholen. 
Als kind heb ik op de Elzenhoek gezeten en de veilige, warme sfeer die ik toen al voelde, voel ik nu nog steeds. Daarom heb ik mijn zoon ook op de Elzenhoek gedaan en ben ik nu terug als leerkracht.
 
Voorheen heb ik ook de HBO-opleiding Personeel en Arbeid gedaan, maar werken op een personeelsafdeling vond ik niet bevredigend. Ik zocht na twee jaar al iets wezenlijkers, vandaar mijn keuze voor het onderwijs. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad!
 
Op mijn vorige school was ik Coördinator Middenbouw, ik vind het dan ook inspirerend om mee te denken over de ontwikkeling van de school. Op de school daarvoor was ik Coördinator sociaal-emotionele ontwikkeling. Ertoe bijdragen dat kinderen goed in hun vel zitten en ze daardoor iets te kunnen leren, vind ik mooi. 
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn zoon, houd ik van lekker uit eten gaan met vriendinnen, wandelen door de natuur, lezen, shoppen, musea bezoeken en vakanties naar zonovergoten landen. Lekker lachen om een komiek als Ronald Goedemondt vind ik ook heerlijk
Heleen Muizer
Heleen Muizer
Leerkracht en onderbouwcoördinator
Marjolein van Herk
Marjolein van Herk
Leerkracht
Dea den Braber
Dea den Braber
Leerkracht
Eveline van Weij-Boon
Eveline van Weij-Boon
Leerkracht
Ik werk als sinds 2007 met veel plezier in het onderwijs. Sinds de geboorte van ons zoontje Sven in 2019 ben ik parttime gaan werken. In 2022 werd ons tweede zoontje Kaj geboren en bevalt de combinatie van werken en thuis zijn nog beter. Ik vind het heerlijk om de rest van de week te genieten van mijn gezin, maar geniet ook van de dagen op school.

Ik heb vooral midden- en bovenbouw lesgegeven.Ik vind het leuk om kinderen enthousiast te maken en ze te zien groeien. Samen doelen stellen, hieraan werken en daardoor betrokken zijn bij je eigen leerproces vind ik heel mooi.

Nicoline van Alphen
Nicoline van Alphen
Leerkracht
Ik ben Nicoline van Alphen. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Katholieke Pabo in Leiden. Mijn passie ligt vooral bij het jonge kind. Ik heb vooral veel ervaring met Kleuters. Nu sta ik met heel veel plezier voor groep 4 en dat is ook echt fantastisch leuk. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag doen. Ik vind het een uitdaging om samen met collega’s ervoor te zorgen dat de kinderen een leuke en leerzame tijd op de basisschool hebben. Dat ieder kind mag groeien in wie hij/zij zelf is.
Naast mijn passie juf zijn, ben ik ook een trotse mama van onze 2 lieve meiden, Jyllian en Jazlynn. Samen met mijn partner Gregory en 2 meiden wonen we in Zoetermeer. Het gezin wordt compleet gemaakt door onze lieve hond JJ. Ik vind het heerlijk om te shoppen, uit eten te gaan met vriendinnen en op vakantie te gaan met mijn gezin. Ik wandel graag elke dag met mijn lieve hondje.
Femke Wijnia
Femke Wijnia
Leerkracht
Marjolein Kramer
Marjolein Kramer
Leerkracht
Renate Buteijn
Renate Buteijn
Leerkracht

Mijn naam is Renate Buteijn. Sinds 2007 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Voordat ik op De Elzenhoek kwam, werkte ik op een school voor speciaal onderwijs. Mijn passie ligt dan ook in de eerste plaats bij het welzijn van de kinderen, het contact met de kinderen en tussen kinderen onderling. Ik probeer de kinderen een veilige omgeving te bieden waarin ze optimaal kunnen groeien en zich voorbereiden op de maatschappij.
Lesgeven, het overdragen van kennis, vind ik ontzettend leuk. Elke dag hoop ik dat de kinderen naar huis gaan met het gevoel weer wat nieuws te hebben geleerd of een vaardigheid of strategie iets beter te beheersen. Samenwerken staat voor mij centraal. Samenwerken met mijn collega's, instanties en zeker ook met ouders. Samen brengen we de kinderen elke dag een stapje verder. 
Naast het werken op school, ben ik getrouwd en moeder van 2 dochters. De mooiste geluksmomenten heb ik als ik samen met mijn gezin ga buitenspelen, wandelen, geocachen of spelletjes spelen. Dansen, puzzelen en muziek luisteren zijn mijn persoonlijke hobby's. Ik ben ook gek op zingen. Het liefst op vol volume en als er niemand thuis is, voor ieders veiligheid.

Sabrina Heijnen
Sabrina Heijnen
Leerkracht
Mijn naam is Sabrina Heijnen, 38 jaar en trotse mama van 2 kids. Ik ben ruim 12 jaar werkzaam bij Unicoz en heb op verschillende scholen gewerkt van kleutergroep tot groep 8. Werken in het onderwijs is het leukste wat er is en geeft nog elke dag energie! Naast leerkracht ben ik voor de Elzenhoek ook ICT coördinator.
Sabine Offringa
Sabine Offringa
Leerkracht en stagecoördinator
Ik ben juf Sabine en ben al ruim 16 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik werk vanuit mijn liefde voor het kind en het kind laten groeien, vooral door het samenwerkend leren. Ik vind het belangrijk dat een kind mag zijn wie hij/ zij is en ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. 
Ik ben zelf dol op dromenvangers maken en schilderen. Mijn gezin bestaat uit mijn twee kinderen, mijn man en mijn hond. Samen maken we graag wandelingen in het bos en op het strand.
Groetjes, Sabine
Marlin Sint Jago
Marlin Sint Jago
Leerkracht en bovenbouwcoördinator

Ik ben Marlin Sint Jago, 45 jaar en moeder van 2 tieners. Ik werk 20 jaar in het basisonderwijs als leerkracht. Mijn hart en passie ligt bij het werken met kinderen. Dit doe ik met veel plezier, gedrevenheid en met overtuiging.

In mijn vrije tijd maak ik regelmatig een uitstapje naar de bioscoop of restaurant, klus ik graag in huis, verzorg ik mijn planten met veel liefde, maar houd ik er ook van en om mooie gesprekken met mensen te voeren.
 

Joy Kromhout
Joy Kromhout
Leerkrachtondersteuner
Maaike Sonneville
Maaike Sonneville
Gymleerkracht
Ik ben Maaike Sonneville, gymleerkracht op de Elzenhoek. Daarnaast werk ik als gymleerkracht op de Prins Florisschool en geef ik volleybaltraining aan kinderen bij volleybalvereniging Zovoc. Zelf volleybal ik ook graag! Ik ben getrouwd met Fred en heb twee kinderen, Noa (15) en Tom (13).

Naast deze medewerkers zijn er verschillende vrijwilligers en stagiaires in de school actief.