De Elzenhoek & Unicoz

Basisschool De Elzenhoek

Basisschool De Elzenhoek is onderdeel van de Unicoz Onderwijsgroep in Zoetermeer. Een schoolbestuur dat staat voor uniek christelijk, katholiek en interconfessioneel onderwijs van hoge kwaliteit.

Unicoz is de grootste speler in Zoetermeer en omstreken als het gaat om primair en voortgezet onderwijs. Met 23 basisscholen, ONC Clauslaan (vmbo) en ONC Parkdreef (mavo/ havo/ vwo) biedt Unicoz aan 6500 leerlingen en aan nog eens 2000 middelbare scholieren een veilige en uitdagende leeromgeving.

Alle 25 Unicoz scholen creëren een leerklimaat waarin leerlingen zich optimaal en veelzijdig kunnen ontwikkelen. Toch kent elke school zijn eigen identiteit, sfeer en kernkwaliteiten. Uitgangspunt bij alles is onze overtuiging dat iedere leerling uniek is en dat hun talenten de volle aandacht verdienen.

Bij het realiseren van de meest ideale leer-, werk- en leefomgeving laten we ons inspireren door de dagelijkse omgang met de leerlingen en de levensbeschouwelijke achtergrond per vestiging. Maar overal ligt de focus op vernieuwend, kwalitatief hoogwaardig onderwijs dat gericht is op de optimale ontwikkeling van ieder kind. 

Unicoz Onderwijsgroep
Bredewater 4
2715 CA Zoetermeer
079-3208830
www.unicoz.nl