Dit zeggen onze ouders

Dit zeggen onze ouders

Farideh, moeder van Noah (groep 4-5) en Levi (groep 8):

In het begin toen mijn oudste hier op school kwam, was het een normale school, maar de laatste jaren heeft deze school alleen maar positieve ontwikkelingen doorgemaakt. Zoals onderwijsvernieuwing (taal, rekenen, plussystemen, Engels etc), vele nieuwe vormen van communicatie (Klasbord, Facebook, eigen ouderportaal etc), nieuwe laptops voor de kinderen etc. Leerkrachten, directrice en intern begeleidster zijn allen kundig en heel open en benaderbaar. Ook worden er vele extra uitstapjes georganiseerd, is er een actieve Ouderraad en is de ouderbetrokkenheid groot. De school zelf is gezellig en netjes. Mijn kinderen gaan hier met plezier naar school en er wordt veel extra gedaan voor hen om ze te stimuleren en ze te begeleiden. En ik vraag me af of dat ook zo zou zijn geweest bij een andere school.

Clarinda, moeder van Fenna (groep 8) en Yara (oudleerling):

Gezellige school met veel betrokkenheid vanuit medewerkers en directie. Kleinschalig, waardoor leerkrachten alle leerlingen kennen.

Ida (overblijfkracht):

Een zeer evenwichtige school, met duidelijk en open beleid.

Jillos, moeder van Bing (groep 4) en Jay (oudleerling):

Superschool met leuke leerkrachten. Ik denk dat deze school met de jaren steeds beter is geworden, mijn kinderen gaan (gingen) graag naar school!!!

Brenda, moeder van Jack (groep 4) en Quinty (groep 5):

Super school, mijn kinderen hebben het hier erg naar hun zin!

Saskia:

Een school waar ik zelf jaren met plezier naartoe ben gegaan en mijn eigen kinderen nu ook enthousiast hun schooljaren doorbrengen, met goede leraren en een uitstekende sfeer.

Mirjam, moeder van Jasper (groep 4) en Wesley (groep 7):

Fijne school waar de kinderen met veel plezier naar school gaan!

Top school met fijne goede leerkrachten.

Een hele fijne en prettige school!

Gezellige school met een betrokken en kundig team waarbij het kind en de groep voorop staan met een juiste balans tussen leren en plezier.

teambuilding studiedag
X